Δευτέρα 1 Φεβρουαρίου 2016

ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΥΠΟΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΚΥΡΑΣ

Posted on TourkikaNea Δεκεμβρίου 19th, 2015

To κόμμα DEB άρχισε καμπάνια συλλογής υπογραφών για τα δικαιώματα μας
145027690310047
Σε συνεδρίαση που έγινε Παρασκευή βράδυ στις 11/12/2015 στα νέα γραφεία του DEB,με την συμμετοχή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος και των υποψήφιων ευρωβουλευτών μας,αποφασίσαμε ομόφωνα να αρχίσουμε μια καμπάνια συλλογής υπογραφών ζητώντας τα δικαιώματα μας.Στα πλαίσια της απόφασης για την συλλογή υπογραφών, στα αιτούμενα δικαιώματα θα περιλαμβάνονται βασικά θέματα όπως οικονομία,ανεργία,πολιτική εκπροσώπηση, μειονοτική εκπαίδευση,άρνηση εθνικής ταυτότητας, μουφτείες,βακούφια και ελευθερία συνεταιρίζεσθαι.
Σε αυτή την καμπάνια που άρχισε στον δρόμο για την διεκδίκηση των δικαιωμάτων,η ηγεσία του DEB θα επισκεφτεί χωριά.Όσοι επιθυμούν όμως να μετάσχουν στην συλλογή υπογραφών μπορούν να περάσουν από τα κεντρικά ή περιφερειακά γραφεία του DEB και να υπογράψουν.
Καλούμε όλους όσους πιστεύουν στην δημοκρατία,στα ανθρώπινα δικαιώματα,στην ανθρώπινη και αδερφική συμβίωση και στην ισότητα μεταξύ των πολιτών,να μετάσχουν σε αυτή την καμπάνια υπογραφών.
Στόχος μας είναι να ζούμε σε αυτή την χώρα ως ισότιμοι πολίτες,να αποκτήσουμε όλα τα δικαιώματα που μας έχουν δοθεί με την συνθήκη της Λωζάννης του 1923 και να υπηρετούμε την πατρίδα όπως κάθε Έλληνας πολίτης.
Το κόμμα DEB με την στήριξη του λαού,άρχισε καμπάνια συλλογής υπογραφών,για να δει η μειονότητα ακόμη καλύτερες μέρες.
Εάν λέτε πως δίχως την επίλυση αυτών των θεμάτων δεν μπορεί να υπάρξει σταθερή και ευτυχισμένη ζωή ! Εάν θέλετε τα παιδιά σας να ζήσουν σε ακόμη καλύτερες μέρες ! Εάν λέτε πως εγώ θέλω να ζήσω σε αυτή τη χώρα σαν ισότιμος πολίτης ! Εάν θέλετε να επωφεληθείτε από τα δικαιώματα που δίνουν στην μειονότητα οι νόμοι και οι διεθνείς συνθήκες ! Εάν θέλετε να δηλώσετε πως κι εμείς υπάρχουμε στην χώρα και στην περιοχή αυτή !
Πρέπει να στηρίξετε αυτή την καμπάνια με όλη σας την ΙΣΧΥ !
Να ξέρετε πως
ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΙΣΧΥΡΟΙ !
http://www.debpartisi.org/haberler.php?s=detay&id=3988
16/12/2015

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.