Τρίτη 27 Δεκεμβρίου 2016

Άθλιος,ωμός,απροκάλυπτος κι ανεξέλεγκτος ανθελληνισμός

Το σύμπαν του διαδικτύου αποτελεί ένα διευρυνόμενο,ε-ξαπλούμενο περίπλοκο,όχι πάντα διαυγές σύστημα με-τάδοσης πληροφοριών και παροχής γνώσεων.
Ο κόσμος αλλάζει.Η κατασταλαγμένη εμπειρία από την δράση και την παραγωγική σκέψη των ανθρώπων δεν παραμένει πια ως φυλασσόμενο θησαύρισμα ιερατείων και διανοούμενων εγκυκλοπαιδιστών,αλλά διαχέεται προς κοινή χρήση.
Αυτή η θετική όψη των εξελίξεων υπομονεύεται από την διαβρωτική παραπληροφόρηση.Στο αχανές ιντερνετικό βασίλειο βρίσκει εύφορο έδαφος τόσο η ηλιθιότητα,όσο, πολύ περισσότερο,και η συστηματική προπαγάνδα.Ο αν-θελληνισμός,για να έρθω στο θέμα,θα έλεγε ένας προσε-κτικός παρατηρητής των διαδικτυακών τόπων και σημείων,ότι καλπάζει.
Φαινομενικά,θα μιλάγαμε για ξένους διασπαστικούς κύκλους και για εγχώριους (συνειδητούς ή όχι) ιπποκόμους τους.Κατά την εκτίμησή μου,το κέντρο είναι ένα και κοινό.Αυτό καταφαίνεται από την ταύτιση πρακτικών,επιχειρημάτων και μεθοδολογίας.Το εύρος επέκτασης αυτών των κυκλωμάτων (κυκλώματος),η κατοχή και διακίνηση βιβλιογραφίας και άλλων μέσων αποδεικνύει την κυκλοφορία παχυλού χρήματος.Έχουμε να κάνουμε με έμμισθους υπαλλήλους,επαγγελματίες.Κολλάνε ένση-μα,πώς να το πω πιο απλά…
Απώτερος στόχος τους η γεωγραφική συρρίκνωση της Ελλάδας.Βραχυ- μεσοπρόθεσμος σκοπός τους η αποδυνάμωση (έως εξουθένωσης) των συνεκτικών αρμών και ιδεολογικών αξιών τούτου του Έ-θνους.Ιστορία,παράδοση,θρησκεία και συλλογική μνήμη χτυπιούνται με κάθε τρόπο.Να μην μείνει τίποτα απ΄ την ηρωική συνείδηση και το αγωνιστικό πνεύμα του λαού μας.
Απτό δείγμα των κινήσεων και επιδιώξεων αυτού του βαλτώδους χώρου αποτελεί η παρατιθέμενη φωτογραφία/χάρτης.Δεν χρειάζεται να δώσω στοιχεία προέλευσης.Διαμαρτυρήθηκα στην σχετική υπηρεσία.Μου απάντησαν ως εξής:

Σας ευχαριστούμε για τα σχόλιά σας.
Σήμερα
Σας ευχαριστούμε για το χρόνο που αφιερώσατε για να μας αναφέρετε κάτι που θεωρείτε ότι παρα-βιάζει τους Όρους της κοινότητας. Τέτοιες αναφορές είναι πολύ σημαντικές, ώστε το Facebook να πα-ραμένει ένα ασφαλές και φιλικό περιβάλλον. Εξετάσαμε τη Σελίδα που αναφέρατε για περιεχόμενο σχετικό με ρητορική μίσους και αποφασίσαμε ότι δεν παραβιάζει τους Όρους της κοινότητας.
Αν δείτε κάτι άλλο που σας ανησυχεί, ενημερώστε μας. Αν θέλετε να ελέγξουμε κάτι συγκεκριμένο σε μια Σελίδα, πρέπει να υποβάλετε αναφορά για το περιεχόμενο (π.χ. φωτογραφία) και όχι για ολό-κληρη τη Σελίδα. Θέλουμε να διατηρούμε το Facebook έναν ασφαλή και φιλικό χώρο για όλους.

Τους δήλωσα ότι τηρούν απαράδεκτη στάση σε εθνικά θέματα και κάπου εκεί το θέμα έληξε.Σημει-ώστε,ότι και η φωτογραφία να αφαιρείτο και η Σελίδα να έκλεινε σε πέντε (5) λεπτά οι αργυρώνητοι διατεταγμένοι θα έφτιαχναν νέα Σελίδα με παρεμφερές όνομα και το ίδιο,ακριβώς,περιεχόμενο. Γνωστό σκηνικό… Χρησιμοποιούν άπειρα εικονικά προφίλ και στοχευμένες (σε θέση ρολίστα) Σε-λίδες.Όλα αναλώσιμα.Να καταλαμβάνουν τον ιντερνετικό χώρο.να εκτελούν καταδρομικούς γκαι-μπελισμούς επί των αμέριμνων χρηστών.Είπαμε: επαγγελματίες…
Οι πολυεθνικές εταιρείες δικτύωσης αδιαφορούν γι΄ αυτά.Τα συμφέροντά τους υπολογίζουν.Μόνο… Το Ελληνικό κράτος έπρεπε να ελέγχει,να ορίζει και να τιμωρεί.

Δείτε ακόμα:




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.