Δευτέρα, 25 Ιανουαρίου 2016

Απροκάλυπτες επεκτατικές βολές κατά της Θράκης

ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΤΟ FACEBOOK ΤΟΥ ¨ΟΘΩΜΑΝΟΥ¨-ΓΙΟΥ ΤΟΥ ΝΟΜΙΜΟΥ ΜΟΥΦΤΗ ΞΑΝΘΗΣ ΣΙΝΙΚΟΓΛΟΥ

Posted on TourkikaNeaΔεκεμβρίου 26th, 2015
Faisal

Κείμενο του ιστολόγιου 26/12/2015
Ο κ. Φαϊσάλ Σινίκογλου αναπαράγει μια ανάρτηση που παραθέτει  τα μέρη τα όποια δόθηκαν με την συνθήκη της Λωζάννης,ενώ χαρακτηριστική είναι η τελευταία φράση που λέει πως ¨Είναι ανάγκη να επεκταθούμε προς τα ανατολικά σε Μπατούμ και Τυφλίδα και προς τα δυτικά ,στα νησιά, στην Δυτική Θράκη και στα Βαλκάνια¨.
Ασχολίαστο….. Ας δούμε την άλλη ¨ενδιαφέρουσα ανάρτηση¨
Siniko
Στην δεύτερη αυτή ανάρτηση που αναπαράγει ο κ. Σινίκογλου από τον χρήστη ¨Σουλτάνος Μωάμεθ ο Πορθητής¨,παρουσιάζεται ένας οθωμανός τοξότης με φόντο την τουρκεμένη πια Αγία Σοφία με τον υπότιτλο να γράφει :
¨Είμαστε εγγόνια των προγόνων που πέρασαν τα καράβια από την στεριά,πέρασαν την έρημο του Σινά σε 13 μέρες,ανακάλυψαν για πρώτη φορά τα μικρόβια,ήταν αυτοί που πρώτοι πέταξαν και πρώτοι παρουσίασαν τον πύραυλο¨.
Τώρα για να καταλάβω. Αυτός είναι ο γιος του ΝΟΜΙΜΟΥ και συνδεόμενου με το ελληνικό κράτος μουφτή Ξάνθης; Δηλαδή οι απόγονοι του ψευδομουφτή Μέτε τι διαφορετικό θα γράφουν;  Αλήθεια η εικόνα για προφίλ που βλέπω να έχει, γκρίζος λύκος δεν είναι; ……

1 σχόλιο:

  1. ΑΠΛΑ ΤΟΝ ΤΡΩΕΙ Ο ΑΠ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥ...ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΝΕΟΤΟΥΡΚΟΥΣ... ΣΥΝΤΟΜΑ ΘΑ ΓΝΩΡΙΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΛΑΧ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ... ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥΣ...."ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΚΟΛΥΒΑ ΣΤΟ ΖΩΝΑΡΙ ΤΟΥΣ" Αγ.ΠΑΙΣΙΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.