Σάββατο 13 Δεκεμβρίου 2014

Η τελευταία τάξη του λυκείου Τζελάλ Μπαγιάρ επισκέφτηκε την βουλή

7b33029c2d8f828271a85cc689a9cd0b_XL
Την Τρίτη 9/12/2014 ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ροδόπης Αϊχάν Καραγιουσούφ, υποδέχτηκε μαθητές της τελευταίας τάξης του λυκείου Τζελάλ Μπαγιάρ που επισκέφτηκαν την βουλή στην Αθήνα.
Βραδινές ώρες μαθητές και καθηγητές της τελευταίας τάξης του λυκείου Τζελάλ Μπαγιάρ έφτασαν στη βουλή, όπου και τους υποδέχτηκε ο βουλευτής Αϊχάν Καραγιουσούφ και μετά όλοι μαζί περιδιάβηκαν το κτίριο της βουλής.Οι μαθητές μετά από την ενημέρωση που άκουσαν από τον βουλευτή Καραγιουσούφ σχετικά με τις εργασίες της βουλής, παρακολούθησαν μαζί με τους καθηγητές τους για 45 λεπτά την συνεδρίαση της βουλής.Οι μαθητές και οι καθηγητές της τελευταίας τάξης του λυκείου Τζελάλ Μπαγιάρ, μετά από την επίσκεψη τους στην βουλή, έβαλαν ανάμεσα τους τον βουλευτή Αϊχάν Καραγιουσούφ και έβγαλαν αναμνηστική φωτογραφία/.
Γραφείο τύπου βουλευτή ΣΥΡΙΖΑ
Περ. Ρόντοπ Ρουζγκαρί  10/12/2014

Σχόλιο : Αυτό το απλό που έκανε ο Κααγιουσούφ είναι κάτι που εξ όσων θυμάμαι δεν έχει κάνει ΚΑΝΕΝΑΣ μουσουλμάνος βουλευτής της ελληνικής βουλής εδώ και δεκάδες χρόνια. Να το εξηγήσουμε. Η συντριπτική πλειοψηφία των μέχρι τώρα εκλεγέντων μουσουλμάνων βουλευτών έβγαιναν βουλευτές  με την εύνοια-στήριξη του προξενείου. Για αυτό και πάντα ένιωθαν πως δεν πρέπει να κάνουν κάτι που θα δυσαρεστούσε αυτό το ¨ευαγές¨ ίδρυμα. Το προξενείο λοιπόν δεν θέλει κανένα συγχρωτισμό των μουσουλμάνων μαθητών με τον ελληνικό πολιτισμό, δεν θέλει οτιδήποτε ¨δένει¨ συναισθηματικά τους μαθητές με την Ελλάδα. Επιδιώκουν δηλαδή η Ελλάδα να  φαίνεται σαν μια κακιά μητριά για τους μουσουλμάνους μαθητές. Για αυτό και ως τώρα δεν είχε τολμήσει να το κάνει κανένας άλλος μουσουλμάνος βουλευτής. Ο Καραγιουσούφ όμως που βγήκε χωρίς την προξενική εύνοια, δεν ¨μασάει¨.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.