Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

Έλληνες (λέμε τώρα...) Γκρίζοι Λύκοι...




O ΕΛΛΗΝ ΠΟΛΙΤΗΣ ¨ΓΚΡΙΖΟΣ ΛΥΚΟΣ¨ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΗΓΕΤΗ ΤΟΥ !


Κείμενο του ιστολόγιου 12/5/2017
Για τον κ. Ρετζέπ Αλή, τον καταγόμενο από την Ροδόπη Έλληνα πολίτη που σπουδάζει στην Άγκυρα και είναι όπως δηλώνε ο ίδιος στην νομική ομάδα των Γκρίζων Λύκων στην Αγκυρα γράψαμε σχετικά στις 1/4/2017. Πρόσφατα λοιπόν συνάντησε τον ηγέτη του, το πιόνι του Ερντογάν τον αρχιφασίστα Ντεβλέτ Μπαχτσελί. Ας δούμε όμως τις πρόσφατες αναρτήσεις του νεαρού φοιτητή από την Ροδόπη….
Ειλικρινά δεν ξέρουμε τι παριστάνει εδώ, αλλά προφανώς παραπέμπει σε οθωμανικό παρελθόν. Πάντα βέβαια με την χειρονομία των φασισταριών.
Εδώ προφανώς πετάει στους ουρανούς αφού βρίσκεται μαζί με τον ηγέτη του ΜΗΡ και αρχιφασίστα της Τουρκίας Ντεβλέτ Μπαχτσελί !


Εδώ πέρα σχολιάζει σχετικά με την συνάντηση γράφοντας τα εξής :
¨Ο Ηγέτης υπό τις διαταγές του οποίου βρίσκομαι και τα ίχνη του οποίου με περηφάνια ακολουθώ καθόρισε το επώνυμο μου. Ο Αλλάχ να τον βοηθά¨
Στην Τουρκία είναι έθιμο όταν συναντάνε κάποιον ¨μεγάλο ηγέτη¨, αυτός ιδιαίτερα αν δεν έχει παιδιά όπως εν προκειμένω ο Μπαχτσελί, να σου δίνει και  ένα τιμητικό επώνυμο. Εδώ λοιπόν ο Μπαχτσελί έδωσε στον Ρετζέπ Αλή το έξτρα επώνυμο ¨Τουρκχάν¨που σημαίνει ¨Τούρκος βασιλιάς¨.
Εμείς τι να ευχηθούμε άλλο στον τρισευτυχισμένο νεαρό ;
Άντε βρε και αυτοκράτορας στο Ντολμαμπαχτσέ !
Πέρα από την πλάκα πάντως, όταν ένας  Έλληνες πολίτες ανοιχτά προπαγανδίζουν την δολοφονική οργάνωση που σκότωσε τον Ισαάκ στην Κύπρο, είναι φανερό πως το μέλλον στην ελληνική Θράκη δεν διαγράφεται και τόσο ευοίωνο.
Διότι όταν κάποιος είναι τόσο φανατισμένος,  αν λέμε αν του πούνε ¨πάνε κάψε το τζαμί στο χωριό σου και πέτα κάποια φυλλάδια με περιεχόμενο χρυσαυγίτικο¨, εσείς τι λέτε δεν θα το κάνει ;

Πηγή: http://tourkikanea.gr/2017/05/recepali/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.