Τρίτη 8 Δεκεμβρίου 2015

Στο στόχαστρο των αλβανών η Λ. Κανέλλη

Ο πατριωτισμός της Λιάνας Κανέλλη είναι αναμφισβή-τητος.Στον Γιουγκοσλαβικό πόλεμο αντιπαρατέθηκε δημόσια με τον (θανόντα το 2000) αλβανόφιλο Αρι-στείδη Κόλλια,τον οποίο ονομάτισε ανοιχτά ως πράκτορα της αλβανίας [από τηλεοράσεως,ΣΚΑΪ 6/5/1999],του απέδωσε σκαιότατους χαρακτηρισμούς και του ζήτησε να της υποβάλει γι΄ αυτά μήνυση.
Δεν μπόρεσα,αν και έψαξα,να βρω το σχετικό βίντεο. Βρήκα όμως,ένα εξίσου κατατοπιστικό κείμενο από τον ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗ (Κυριακή 16 Μαΐου 1999,σελ. 40): 
 Όποιος ανακατεύεται με παγίδες...
Αυτό,ποτέ δεν της το συγχώρεσαν οι αλβανοί,που θεωρούν τον Αρ. Κ. εκλεκτό τέκνο τους (έχουν δώσει,μεταξύ άλλων,το όνομά του σε οδό των Τιράνων,όπως μου μεταφέρθηκε).Έτσι,παρότι πέρα- σαν από τότε πάνω από δεκαπέντε χρόνια,εξακολουθούν να την κακίζουν...
Δείτε ένα εύγλωττο τέτοιο δείγμα:

Αλβανικό δημοσίευμα: Η Αρβανίτισσα κομουνίστρια Λιάνα Κανέλλη που μισεί θανάσιμα τους Αλβανούς!

Η δε κεντρική αλβανο-προπαγανδιστική ιστοσελίδα τους (άξιο απορίας πώς λειτουργεί ελεύθερα ένας τέτοιος καλοστημένος ανθελληνικός πόλος...) βρίθει από λοιδορίες εναντίον της.Να μία από- δειξη γεμάτη παχιά λάσπη: Λιάνα Κανέλλη-Κομμουνιστορθοδοξία

Η αλβανική προπαγάνδα οργιάζει στην χώρα μας.Το εύρος των κινήσεων (επιμελημένα blogs,ορ- γανωτική δομή,διάχυση κ.λπ.) φανερώνει ότι υπάρχει και κεντρικός νους και σχέδιο και άφθονο χρήμα (απ΄ την αλβανία,άραγε;).Νερό κουβαλάνε και κάτι γιουσουφάκια αρβανίτες.
Τι κάνει το Ελληνικό κράτος,εύλογα θα αναρωτηθεί κανείς.Φαντάζομαι,τα δέοντα...

Δείτε,ακόμα,σχετικά: Ιστολόγιο ΣΥΡΙΖΑ: Οι Έλληνες έκαναν εθνοκάθαρση στους ...Τσάμηδες! (απάντηση στο πριν ερώτημα...;)

και: Η περίπτωση του Αριστείδη Κόλλια

Γ. Β. Πέππας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τα σχόλια να σχετίζονται με την ανάρτηση και να είναι ευπρεπή.

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.